Kiril Semkov

Можете да прекарате време тук!

18.02.2014


Този слоган се роди от девелопъра на този сайт. Колко добре го описва наистина!
Старият сайт беше изцяло изработен от мен, за целта бях използвал Adobe Dreamweaver (blush), тъй като нивото ми на кодиране не е високо. В него имаше само три секции за проектите ми - Лого дизайн, Награди и Уеб дизайн.

За разлика от стария, в този може да се разгледа всичко, с което съм се занимавал като: моделиране и макети правени през учебния ми период или за подаръци; различни рекламни надписи изработвани предимно през трудовия ми стаж; Фотография на любителско ниво – предимно пейзажи и хора; Типография – изработка на шрифтове, кирилизиране на шрифтове с правилна Кирилица, на което ще се обърне повече внимание в самите проекти ;). Може да разгледате и проекти за печатни материали и медии, лого дизайн, цялостни фирмени идентичности, брандиране, Уеб дизайн на корпоративни сайтове, лични, блогове, сайтове тип – портфолио, на проекти и пр.
Горната навигация е насочена изцяло към мен, където можете да разгледате всичките ми умения, хронология на трудовия ми стаж и обучение, проектите, които съм разработвал за дадения работодател или период от обучението ми.
Може да разгледате мои приятели, занимаващи се с дизайн, с изкуство или са в IT сферата, да разгледате личното им портфолио, да научите нещо повече за тях.
Друга нова функционалност е добавянето на секция НОВИНИ, където ще научавате много полезна информация за дизайна и IT новостите.
Остава разбира се възможността да се свържете с мен в контактната форма ако имате запитване, искате да работим съвместно или да ме последвате в Google +, Facebook, Behance, Linkedin, Skype.

Other news

БЕЗПЛАТЕН шрифт в 4 стила

10.12.2016


Дойде време за кулминацията в „Твоят шрифт" - конкурса на Списание 8 и „Тайпдепо"! В надпреварата се включиха 8 автори на букви с над 20 авторски шрифта.
Победителят Кирил Семков имаше шанса проектът му да попадне в ръцете на Александър и Вероника от „Тайпдепо". Те го превърнаха в пълноценен шрифт с цели 4 начертания, който в чест на надпреварата получи названието Ossem. Начертанията са Regular, Rust (подготвен със съдействието на Васил Кателиев), Rough и Rounded.
Ossem вече е завършен и достъпен за свободно изтегляне!

Material Design: най-добрата промяна на Google досега

03.11.2014


За разлика от Apple и Microsoft, Google променя визуалния си език относително често и никога не е достигала до пълно единство между интерфейсите на продуктите си. Имайки предвид колко много са те, това е доста трудно, но мрачните времена на Android 1.6 и меко казано – ужасният дизайн на уеб услугите от това време, безвъзвратно отмина. Матиас Дюарте направи огромен скок напред с Holo, но още с появата на Google Now бе ясно, че това е новата насока на Google. По нея работи нов дизайнерски екип, в сърцето на който е екипът на култовия мейл клиент за Mac и iOS Sparrow. Без да ангажираме читателите си със своето мнение, смятаме, че Material Design е най-добрата интерфейсна промяна на Google досега.


KS