Kiril Semkov

Accent-R

проект: личен, разработен с Траян Иванов


KS KS KS KS KS
KS   Назад Напред   KS

За проекта

Дизайнът на този сайт бе направен от мен и изработен от Траян Иванов. Уеб сайтът е направен за русенско дизайнерско интериорно студио.
Фирмата е създадена като студио за интериорен и продуктов дизайн, което предлага проектиране, разработка, реализация и монтаж на проектираните мебели.
Основната им цел е да създадат функционални и хармонични решения за интериора на Вашия дом, офис, хотел, търговски обект и др.
Широката гама на използваните материали и механизми ни позволява проектирането на мебели със съвременен дизайн и функционалност.
Те разполагат с много проекти за цялостни жилища, само за спални, детски, всекидневни, баня, кухни, мебели към тях и много други.
Тъй като са много наброй реших да наблегна на това и да ги разположа на 100% на екрана в зависимост от разделителната способност на монитора ви.
На началната страница е разположен банер с проекти, на които иска студиото да акцентира. За него е използван резпонсив дизайн, който също се "разпъва" на 100% в зависимост от размера на екрана ви, с кратко описание за фирмата и последните ѝ проекти.

KS Харесвания: 11

KS Сподели проект:

Tags:


УебЛичен проект

You may also like:


KSKSKS

KS